Demo
Demo

ZwangerFit

Ben je zwanger en wil je graag nog zo lang mogelijk sporten? Dat kan bij ons!

ZwangerFit is actief bewegen en fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in bekkenproblematiek en gecertificeerd YVLO-ZwangerFit® docente is.

We besteden aandacht aan het bekken en de bekkenbodemspieren. Door actief te blijven in de zwangerschap en de spierkracht te onderhouden kan je bekkenpijn en bekkenbodemklachten voorkomen.

Als je al problemen hebt met het bekken kan je op een aangepaste manier sporten. De fysiotherapeut geeft ook tips en adviezen voor thuis.

Na de bevalling ligt de nadruk op het verantwoord hervatten van sportactiviteiten. En natuurlijk is het ook belangrijk en prettig om met anderen ervaringen en adviezen uit te wisselen.

ZwangerFit is bedoeld voor vrouwen die minimaal 12 weken zwanger zijn en voor vrouwen die net een kind hebben gekregen (vanaf 3 weken tot 9 maanden na de bevalling) en wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Een speciaal ZwangerFit abonnement kost € 52 per maand.

Bel voor meer informatie of kom een keer bij ons langs.

Als je wilt meedoen willen we graag nog een paar dingen van je weten. Daarom vragen we je een intakeformulier in te vullen (die vind je in het menu rechts onder het kopje ZwangerFit) en mee te nemen naar de eerste les of te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .